My Kaspersky -kirjautumistietojen jakaminen linkillä

Jos sinulla on voimassa oleva Kaspersky-sovelluksen monilaitetilaus, voit luoda henkilökohtaisen linkin, jolla voit asentaa Kaspersky-sovelluksen tietokoneellesi tai muille laitteillesi. Tilisi tiedot siirretään automaattisesti uuteen laitteeseen.

Saatavilla olevien alustojen ja laitetyyppien luettelo riippuu tilauksestasi. Voit tarkastella käytettävissäsi olevia alustoja ja laitetyyppejä My Kaspersky -sivuston Lataukset-osiossa.

Kaspersky-sovelluksen asentaminen toiseen laitteeseen:

1. Napauta Kaspersky-sovelluksen Profiili-osiossa Suojaa.

My Kaspersky -palvelut luovat linkin, joka sisältää tärkeitä todennusparametreja. Älä lähetä henkilökohtaista linkkiäsi kenellekään, koska tämä voi aiheuttaa tietojen vuotamisen.

2. Napauta avautuvalla näytöllä Lähetä linkki.

Linkin jakamisvaihtoehdot sisältävä järjestelmäikkuna näytetään.

3. Avaa linkki laitteella, johon haluat Kaspersky-sovelluksen asentaa.

Voit ladata sovelluksen nyt. Heti tämän jälkeen kirjaudut automaattisesti sisään My Kaspersky -tiliisi.